Yeni adresimiz www.dizipub.co lütfen arkadaşlarınızla paylaşın. Sahte adreslere dizipub.org adresine itibar etmeyiniz.

The Newsroom

Size sunulan haberleri mi, yoksa gerçekleri mi duymak istersiniz? The Social Network / Sosyal Ağ ve Moneyball / Kazanma Sanatı’nın yazarı Aaron Sorkin’den günlük haber programı yapan insanların yaşamlarına heyecan verici bir bakış. BP’nin petrol sızıntısından, Arap Baharı’na pek çok gerçek olayı konu edinen dizi, izleyiciyi haberciliğin kamera arkasına götürecek. Ana haber sunucusu Will McAvoy, onun yapımcı yönetmeni ve eski sevgilisi MacKenzie MacHale, patronları Charlie ve haber ekibini merkezine oturtan dizi, şirket çıkarlarının ve reklam verenlerin baskısına rağmen ekibin idealistik bir şekilde doğru habercilik yapma misyonunu takip ediyor. Tabii kendileri son dakika haberi olmadığı sürece...

Yüksek temposuyla eleştirmenlerden ve izleyicilerden şimdiden tam not alan yine dizi The Newsroom, Jeff Daniels, Emily Mortimer, John Gallagher Jr., Alison Pill, Dev Patel ve Olivia Munn’dan oluşan dev kadrosu ve başarılı kurgusuyla bir sinema filmini aratmayacak kalitede bir yapım.

Dizi Adı The Newsroom
Dizi Türü
Sezon Sayısı 3 sezon eklenmiş.
Bölüm Sayısı 25 bölüm eklenmiş.
Yapım Yılı 2012
Oyuncular , ,
Puanınız
- / 10
  1. AnasikenXxX Kayıtlı Üye

2. Ahyoka Misafir

Bi kaç yorumda will keşke yakışıklı olsa falan denmiş çok komik …. Sanki her şey görünüşe bağlıymış gibi Adam gayet iyi oynamış karaktere cuk oturmuş. Ve duruşu falan bi karizmatik yapmış adamı. Ayrıca ben hiç çok yakışıklı haber sunucusu görmedim

3. 20alper20 Kayıtlı Üye

Dizi iyi hosta gercek hayatla hicbir ilgisi yok.Bir bolum icerisinde hersey mutlu son la bitiyo olay orgusunu 1 bolumden fazla surderimiyo senarist.Neyse iste bu yuzden 5.bolum u izledikten sonra diziyi biraktim.

0 -1
  4. mehmet uyar Misafir

3. sezonun son sezon olacağını sanmıyorum, sanki işler çok farklı olacakmış gibi yani böyle biterse çok acı bir şekilde ve yarım yamalak bitecek ama tabi zoraki uzatmalarında kötü sonuçları oluyor, ama tek kelime ile medyanın ne kadar güçlü ve saçma işlerle uğraştığını görüyoruz.

• mokenn Kayıtlı Üye

kardeş senin yüzünden boş ümitlerle dizinin devam bölümlerini bekledim, diziyi ara ara izlerim, hala senin yorumunu görünce dumur oluyorum D:

5. scorsese Kayıtlı Üye

üstelik final sezonu 6 bölüm

6. tibidabo Kayıtlı Üye

Senaryosunu Aaron Sorkin’in (Social Network) yazdığı çok kaliteli bir dizi. Ama ne zamandır 3. sezonu bekliyorum. Gelmedi bir türlü. IMDb’den bakıyorum, orada da hiç haber yok. Bu dizilere uzun aralar veriyorlar ya, adamı gıcık ediyorlar. Sherlock’ta da aynısı yapmışlar, iki sene bekletmişlerdi. Neyse, iyi dizi, izleyin, pişman olmazsınız..

• neandertaladami Kayıtlı Üye

Kasım’da gelecek 3.sezon, son sezon olacak final sezonu